Ugrás a tartalomra

Hotel Aranyhíd

Ády küldte be August 13, 2012 időpontban
Hely/kategóriák

Az aranypart legvégén álló paneles technikával készült épület szerintem üdülőnek épült, de azt még nem sikerült kiderítem melyik vállalaté volt. Ma Aranyhíd Üdülőházként működik.

Siófokon az Aranyparton, a vasútállomástól és a buszpályaudvartól 3 km-re, a Beszédes József sétányon található az Aranyhíd Üdülőház. Az épület zöldövezetben, elegáns környezetben, rendezett parkos területen, közvetlenül a vízparton fekszik, a Balatontól csak egy szabadstrand-sáv választja el. Siófok központjától, sétálóutcájától és a szórakozóhelyektől kb. 2 km-re fekszik, így minden szórakozási lehetőség adott ahhoz, hogy az itt apartmant vásárlók kellemesen tölthessék el a pihenésre szánt idejüket.

Az épület a 80-as évek közepén épült és 1995-ben felújításra került; azóta is folyamatos karbantartás alatt állt. Az épület Hotel Aranyhíd néven 2010. évben is még szállodaként működött. Az épület téliesített, fűthető, ezért szezonon kívül is használható.
Az üdülőház két részből áll: a főépület-szárny fszt+9 szintes, ebben a részben 132 db apartman található; a másik szárny fszt+5 szintes, itt 30 db üdülőegység van. Az ingatlanban 4 db 6 személyes lift található.
Az erkélyes szobákból csodálatos kilátás nyílik a tóra és az északi part hegyeire.
Az épület társasházzá alakítása, valamint az épület homlokzatának, folyosóinak és gépészetének felújítása, korszerűsítése folyamatban van. A társasház alapítást követően az apartmanok külön albetétként, önálló helyrajzi számmal, kizárólagos tulajdonként kerülnek értékesítésre. Forrás: aranyhid.h

Cím

Beszédes József sétány 69-70
Magyarország

Hosszúsági és széleségi fokok